top of page

ons 03 aug.

|

Kosterhavets Ekobod

Maja Karin Fredriksson & Amanda Andréas

Middagsunderhållning med Maja Karin Fredriksson & Amanda Andréas!

Maja Karin Fredriksson & Amanda Andréas
Maja Karin Fredriksson & Amanda Andréas

Tid och plats

03 aug. 2022 19:00

Kosterhavets Ekobod, Västra BOVÄGEN 9, 452 04 Nordkoster, Sverige

Om evenemanget

Den 3 augusti underhåller Maja Karin Fredriksson återigen Kosterhavets Ekobods gäster. Denna gång tillsammans med artisten Amanda Andréas och gitarristen Erik Björksten. 

Musikavgift 100kr per person. Boka gärna bord!

Varmt välkomna!

Maja Karin Fredriksson Maja-Karin tonsätter och tolkar havspoeten Ebba Lindqvist - lyriken som växte upp i Grebbestad, studerade i Strömstad och som sedan levde och verkade över hela världen. I sommar kommer Maja-Karin även bjuda på egenskriven text och musik som vi kommer finna på nästkommande skiva.

"Låtarna har den där salta smaken av intuition och den organiska formen som musik får när den har fått spelas fram längs turneer och live i studio där musikerna på riktigt kan reagera på varandras impulser."- Klingan i  P2 (Sveriges Radio)

Amanda Andréas Amanda Andréas är hyllad för sina liveframträdanden som liknats vid en oas i nutidens rusningstrafik där hennes musik varvas med personligt mellansnack i en varm och vass blandning som delvis lockar till skratt, delvis till tårar.

"Harmoniken, rytmiska finesserna och sättet varpå meningsfulla, underfundiga texter framförs motiverar min förtjusning. Fäster mig vid utsökta pendlingar från det sprittande uppsluppna till inslag av lyrisk, melankolisk prägel. Avslöjade efteråt för duon att vad de uträttat rimligen bör klassificeras som nationell toppklass. Duons samarbete är precis så raffinerat som man på förhand hade förmodat. Att de känns autentiska är uppenbarligen en framgångsfaktor." // Mats Hallberg, Kulturbloggen Jazzsångpoet // Lira

Dela detta evenemang

bottom of page